Kale mannen zijn hot, en wel hierom

Umberto Tan, Ruben van der Meer, Herman den Blijker, Philip Geubels, Jan Dino, Paul de Leeuw, Pascal Jacobsen, Wesley Snijder, Jack van Gelder, John van den Heuvel, Marc-Marie Huijbregts, Maik de Boer. Wie kaal is, hoeft zich niet meer te schamen. Sterker nog, het heeft voordelen! 

Kaal en zelfverzekerd

De Universiteit van Pennsylvania deed een onderzoek naar kale mannen. Het onderzoeksteam kwam tot de conclusie dat kale mannen behoorlijk dominant zijn en ook nog eens heel zelfverzekerd. En laten veel vrouwen daar nou op vallen! Mannen zonder haar worden namelijk ook vaker als sterk en mannelijk gezien. 

Voordeel op zakelijke gebied

Uit het onderzoek bleek tevens dat kale mannen meer leiderschapspotentieel bezitten dan mannen met een bosje op hun bol. En dat is een belangrijke eigenschap om je te profileren in het zakenleven. 

Testosteron

Een reden dat je geen haar meer hebt, is ook meteen het antwoord op de vraag waaróm je zo mannelijk overkomt. Kale mannen blijken namelijk een hogere testosteron-waarde dan de gemiddelde man te hebben.

Intelligentere uitstraling

Uit een onderzoek van de Barry University in Florida blijkt dat mannen zonder haar intelligenter overkomen. Ook zouden ze eerlijker lijken. 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top