Ouwehoeren Over Boer Zoekt Vrouw

Het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw is inmiddels alweer twee afleveringen oud (of drie als je de voorstelaflevering meetelt) en we zitten er weer middenin met zijn allen! We volgen de liefdesavonturen van boer Evert, boerin Janine, boer Jouke, boer Hans en boer Rob (van de kersen) op de voet. Uit onderzoek blijkt dat vooral vrouwen kijken naar dit agrarische datingprogramma, al zullen er ongetwijfeld ook mannen zijn die trouw kijken. Voor alle mensen die na het zien van Boer zoekt Vrouw verlangen naar gelijkgestemden en het programma tot in de kleinste details willen ontleden is er nu de podcast ‘Boer Zoekt Podcast’! Hoef jij je partner er niet meer mee lastig te vallen.

Hoogtepunten, dieptepunten en oog voor details bij Boer Zoekt Podcast

Aafke Romeijn, Hidde Roorda en Willem de Gelder bespreken in deze podcast afleveringen van Boer Zoekt Vrouw. Dat doen ze uiteraard op geheel eigen wijze; met veel sarcasme, een bijna autistisch oog voor detail en een groot gevoel voor humor, maar vooral met een ongebreideld enthousiasme voor het programma. Is jou ook op opgevallen dat de leren legging kennelijk terug van weggeweest is? Dat bananenbrood het populairste baksel is en dat kersenboer Rob zijn ogen dicht heeft als hij praat (of beweegt of ademt) en voel je je daar alleen in? Dan is deze podcast voor jou!

Echt een vast format heeft de podcast niet, maar de drie bespreken hun favoriete momenten uit de afleveringen, de dieptepunten en gaan in op allerlei (on)belangrijke zaken waar je je over kunt opwinden. Uiteraard hebben ze een uitgesproken mening, die ze ook niet onder stoelen of banken steken en zijn ze daarbij niet bang om kritisch te zijn. Alles uiteraard wel met een dikke knipoog (meestal dan). Want als een boer nou eenmaal een, tja, lompe boer is, dan mag dat ook gewoon gezegd worden. Toch?

Gokjes

Alleskunner Aafke Romeijn uitte voorheen haar BZV frustraties of inzichten vooral op Twitter, en ze schoof ook wel eens aan in een radioprogramma om terug te blikken. Maar sinds zij Twitter in de ban heeft gedaan vanwege zure reaguurders kon ze kennelijk haar ei niet voldoende kwijt. En gelukkig maar want nu kunnen wij genieten van deze heerlijke, hilarische podcast. Co-presentatoren Willem de Gelder (contentkomiek en fanatiek twitteraar) en Hidde Roorda (muzikant en docent) doen echter niet voor haar onder en zijn minstens zo gevat en fijn om naar te luisteren.

Aan het einde van elke podcast aflevering doen Aafke, Hidde en Willem wat elke fervent BZV-kijker doet aan het einde van de tv-show; voorspellen voor welke dames (of heer) de boeren en/of boerinnen gaan kiezen. Wie past er het beste bij elkaar? Waar sprongen de vonken gelijk over en waar sloeg het meteen dood? Want er is niks heerlijker dan om aan het einde triomfantelijk te kunnen zeggen, zie je wel, ik had gelijk!

Volgende aflevering Boer zoekt Vrouw; dagdates!

Wij kijken nu alvast uit naar de dagdate aflevering van Boer Zoekt Vrouw, én de daarop volgende podcast aflevering van Boer zoekt Podcast, want er is ongetwijfeld weer genoeg kneuterigheid en ongemakkelijkheid te bespreken. In de gaten houden wanneer hij online komt zodat je gelijk kunt luisteren? Volg dan gewoon even het Instagram account van BZP.

zo 13 maart 20.23 Boer zoekt Vrouw op NPO 1

foto: Linelle Deunk

 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar boven
Scroll naar top