Winnaars 50+ camperactie zijn vertrokken

Wie meent dat enorm veel 50+’ers in campers rondrijden, heeft helemaal gelijk. Sterker nog: 50+ gaf onlangs ‘een camper voor een week weg’. En de winnaars zijn vertrokken! 

Lekker rondtoeren in een camper, wie wil dat nu niet? Je treft ze veelvuldig op de Nederlandse en internationale snelwegen. Vooral die nieuwe ruime campers zijn jaloersmakend mooi. 

50+ gaf enige tijd geleden een camper weg. Wat zeg je? Jazeker, de winnaars mogen een week lang met een spiksplinternieuwe zespersoons camper op pad. Die week is nu aangebroken! 

In een Friesland Camper richting Duitsland

Jeannette de Baat en haar man toeren momenteel rond in een heuse Friesland Camper. Een eerste bericht van de winnaars hebben we al ontvangen. “We hebben nu al plezier, voor het eerst in ons huwelijk slapen we apart in een echte 50+ camper. We hebben er zo om gelachen,” zegt Jeannette in het bericht. 

Familie De Baat zal regelmatig een filmpje maken tijdens hun reis. Ze rijden momenteel richting Duitsland. Een topweek wensen we hen toe. De zon is erbij! En wordt vervolgd. 

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top