Winnaars Camperactie hebben onvergetelijke week

Onze camperacties zijn inmiddels fameus vanwege de geweldige dagen en vooral de vrijheid die het de winnaars biedt. Menigeen is enthousiast en doet ons verslag van een paar heerlijke dagen ‘on the road’. Zo ook winnares Henriet de Wit.

Deze keer zijn het Henriet en haar man die een ‘Friesland Camper voor een week’ in de wacht slepen. “Superblij zijn we met deze onverwachte vakantie! We zouden naar St. Goar in Duitsland, maar helaas was het vanwege het jaarlijkse Rhein im Flammen veel te druk. We waren te laat om een plekje op de camping te vinden en daarom reden we alvast wat zuidelijker. In het Zwarte Woud overnachtten we op een camperplaats.”

Op bezoek bij vrienden

“De dagen erna brachten we bij vrienden door, op twee verschillende adresssen. En ook daarna verbleven we nog even in Frauenfeld (CH) en omgeving. Genieten! Ook op maandag weer voluit genoten! We bezochten de Rheinfall in Shaffhausen en reden door Toggenburg en langs de Bodensee weer terug naar onze vrienden.

Op dinsdag met weemoed bij hen vertrokken, we wilden toch nog graag wat meer zien, hoe gezellig het ook was. Het is een reisdag geworden langs de noordkant van de Bodensee wat meer naar het oosten van Duitsland.

Over een deel van de romantische Strasse

Woensdag vertrokken we op tijd uit Oberndorf am Lech om via een deel van de Romantische Strasse richting Mainz te gaan. Bij Mainz/Bingen de snelweg af langs de Rijn om op campingplatz Loreleiblick een plekje te zoeken, wat op de heenreis door de drukte daar niet lukte.

Hoewel het op deze camping nog steeds druk was, vonden we een mooie plek, waar we, met dank aan het mooie aanbod van Thierry van Friesland Campers ook weer onverwacht een dag extra konden blijven. Donderdag zijn we dus in alle rust naar het dorp Sankt Goar gewandeld, waarvan we ook weer genoten hebben.

Eenmaal thuis werden we verwelkomd door een donderbui en de volgende dag moest de camper terug naar Dronrijp. Heel hartelijk dank voor jullie geweldige actie!! Het was voor ons een onvergetelijke reis!”

Deel dit artikel

Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top