close
  • donderdag 16 september
Camper en Caravans

Tips van de expert om je caravan winterklaar te maken

Tips van de expert om je caravan winterklaar te maken

Het kampeerseizoen is bijna ten einde en dan kun je niet om het winterklaar maken van je caravan heen. Een belangrijk karwei, dat er voor zorgt dat je in de lente (of in de winter) weer onbezorgd op reis kunt. Wolf Caravans Harderwijk adviseert dan ook veel aandacht te besteden aan het winterklaar maken van  je caravan. Veilig en vertrouwd de weg op kunnen is dat beetje extra tijd zeker waard.

Belangrijke punten

Eigenaren Frank en Mirjam Wolf geven een overzicht van de belangrijkste acties:

Voor een servicebeurt en reparaties kun je vertrouwd terecht bij Wolf Caravans. En in de maanden november, december en januari krijg je 10 % korting op je Bovag keuring.

Koop en verkoop

Caravan Weinsberg

(390QD model 2019 €13.850,- rijklaar)

Ben je van plan een (andere) caravan aan te schaffen? Een goede caravan hoeft niet per se nieuw te zijn, ook een gebruikte die technisch in orde is, kan jaren mee. Bij de aankoop van je huis op wielen is het dan ook fijn als de verkoper zowel nieuw als tweedehands aanbiedt en dat je je oude caravan er kunt inruilen. Ook dat kan bij Wolf Caravans.

Persoonlijk contact

Hun motto is ‘Groot zijn door klein te blijven’ en ze vinden persoonlijk contact met de klant én op een eerlijke manier zaken doen dan ook heel erg belangrijk. De koffie staat altijd klaar en het gaat ze meer om de weg naar de uiteindelijke koop dan om de deal zelf.

Verkoopbemiddeling

Gebouw Wolf CaravansJe kunt er ook terecht voor verkoopbemiddeling, al zijn daar wel kosten aan verbonden, maar daar worden van tevoren afspraken over gemaakt. Natuurlijk kun je je caravan ook zelf particulier verkopen, maar het geeft de kopende partij vaak meer vertrouwen als dat via een gespecialiseerd bedrijf loopt. Bij Wolf wordt samen met jou de waarde bepaald en het bedrijf zet je caravan in haar showroom. Dat levert veel écht geïnteresseerde kijkers op. De hele verkoop wordt geregeld en je krijgt via Wolf je geld uitbetaald. Klik hier om een indruk te krijgen van de showroom.

 

 

Dit artikel werd geschreven door de redactie in samenwerking met Wolf Caravans.

 

 

Geschreven door: Redactie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook